2 1
    תוכן מרכזי בעמודדלג על תוכן מרכזי בעמוד

    נמר שחור

    Black Leopard

    Panthera Pardus

                          

    משפחה: החתולים.

    תפוצה: מרכז אסיה. 

    תזונה: אוכלי עשב קטנים, קופים, ציפורים וכו'. 

    חיי חברה: חיי בדידות.

     
    "היהפוך כושי עורו ונמר חברברותיו?". האם לנמר השחור יש חברבורות? אם תסתכלו היטב בפרוותו השחורה בזווית מסוימת בשמש תראו שגם היא מנומרת בכתמים כהים יותר.

    הנמר השחור והנמר הצהוב הם בני אותו מין, הנמר הצהוב חי בשטחים פתוחים שבהם הצמחייה דלילה, ואילו הנמר השחור חי ביערות סבוכים ואפלוליים שבהם הפרווה השחורה מהווה יתרון.


    הנמר השחור נדיר מאוד, נמצא בג'ונגלים של הודו.

    עבור לתוכן העמוד